Sobre mi

Inici / Sobre mi

Em dic Eva Camarena i faig el que més m’agrada: ajudar-te perquè prenguis consciència de la vida que estàs vivint, i acompanyar-te perquè visquis la vida que vols viure.

La meva feina consisteix a facilitar-te les eines perquè t’adonis de la situació emocional que estàs vivint en el moment que apareix un símptoma, una malaltia o un conflicte, i entenguis que aquesta situació té una relació directa amb la teva història i la dels teus antecessors en el clan familiar.

Tota la informació heretada dels teus pares, avis… (estudi del transgeneracional) com també la situació viscuda abans de ser concebuda i durant la gestació (estudi del projecte sentit) et condiciona la vida.

El teu ADN conserva empremtes d’aquestes vivències, de tal manera que repeteixes situacions, símptomes, malalties, conflictes, creences…, dit d’una altra manera, reprodueixes un programa.

Entendre aquesta herència et permet entendre la teva realitat i deixar de repetir programes transmesos de generació en generació. Deixant de banda creences limitants adquirides, obres la porta a les infinites possibilitats que la vida t’ofereix.

Com que «tot depèn dels ulls amb què es mira», el meu objectiu és que aconsegueixis una nova percepció de la teva realitat i que no perdis la salut en l’intent de canviar-la. L’esforç i el sofriment no són bons companys de viatge. Només l’honestedat i la confiança et permeten tenir la llibertat d’escollir.

El moment més màgic: quan t’adones que el/la responsable de la teva vida ets tu.

T’acompanyo a descobrir tots aquells regals que no ets capaç de veure, però que són al teu abast.

Pren la ferma decisió de crear la teva realitat més desitjada.

TOT DEPÈN DE TU!

T’ajudo a viure una vida més sana i lliure a través d’un canvi de mentalitat, amb l’estudi de l’arbre genealògic i la biodescodificació

Més sobre mi…⁠

M’agradaria explicar-te com he arribat fins aquí.

Com a llicenciada en Filologia Catalana, bona part de la meva vida professional l’he dedicada a fer classes de català per a adults. Podria dir que fer de professora és el meu estat natural; m’encanta compartir els aprenentatges que he anat fent perquè altres persones se’n puguin beneficiar.

La curiositat i les ganes de saber com funciona el nostre cos i la nostra ment em porten a formar-me en Naturopatia, Dietètica i Nutrició. Estic segura que inconscientment estava buscant com viure d’una manera més saludable i suposo que “La enfermedad como camino” hi va tenir molt a veure perquè va ser una lectura que em va evidenciar que darrere de cada símptoma hi ha una causa emocional i mental.

Buscant la manera de poder tractar aquesta causa emocional, arriben a mi les flors de Bach. La veritat és que van ser un gran descobriment perquè per primera vegada tenia al meu abast una eina terapèutica que tenia en compte la part emocional que tant m’interessava.

Després de tota aquesta formació, decideixo compartir tot el que he après: reflexologia, auriculoteràpia, iridiologia… però sobretot em dedico a la teràpia floral. De seguida comprovo l’efecte que tenen en mi per tractar pors, inseguretats, l’ansietat, el sentiment de soledat, d’abandonament… i comparteixo la meva experiència amb altres persones en consulta privada i tallers.

Amb la pràctica i els anys, observo que hi ha tota una sèrie d’emocions que se segueixen repetint, i que totes aquestes tècniques que faig servir són molt útils per a moments concrets però sento que hi ha ferides més profundes que no acaben de sanar.

No és fins al moment de ser mare que apareix a la meva vida l’oportunitat d’apropar-me a l’estudi transgeneracional i tinc el plaer de formar-me amb la Marianne Costa i l’Enric Corbera.

Per a mi ha estat un abans i un després, perquè començo a entendre els programes inconscients que se’m manifesten amb la maternitat (dependència, soledat, perfeccionisme, culpabilitat…) i soc conscient de quina manera condicionen el meu dia a dia.

Analitzant el meu arbre genealògic prenc consciència de la meva trajectòria vital, em permeto deixar d’assumir determinats rols i alliberar càrregues que jo mateixa m’imposava. Puc dir que ara tinc unes relacions més saludables, amb els altres i amb mi mateixa.

Estudiar el meu arbre m’ha ajudat a respectar-me i a estimar-me més. I alhora m’ha permès comprendre que els altres no són més que un mirall on veure’m reflectida.

Una mica més tard, apareix a la meva vida en Joe Dispenza, qui m’ajuda a entendre que la nostra personalitat condiciona la nostra realitat personal i que, si no fem cap canvi, el nostre futur serà igual que el nostre passat. Un altre gran descobriment que m’animo a compartir.

Segueixo l’impuls que neix dintre meu per posar-me al teu servei. Estic molt agraïda de poder-te acompanyar perquè tu també puguis experimentar un canvi i viure la vida que vols.

Soc aquí per posar al teu abast la meva experiència i tots els recursos que m’han servit per viure d’una manera més sana i lliure. Vols que t’acompanyi?

Formació

 • “Formación en Metagenealogía Integral” per Marianne Costa
 • “Taller Progressivo. Elevando tu Energía: Sintoniza con tu Nuevo Destino” amb el Dr. Joe Dispenza
 • Curs de “Bases de la Bioneuroemoción” a l’Instituto Español de Bioneuroemoción (ieBNE)
 • Curs de “PNL e Hipnosis ericksoniana aplicadas a la Bioneuroemoción” a l’ieBNE
 • Curs de “Formaciones específicas en Bioneuroemoción” a l’ieBNE
 • Diplomada en Naturopatia (aromateràpia, reflexologia podal, auriculoteràpia) al Gremi d’Herbolaris de Catalunya
 • Tècnica en herboristeria, dietètica i nutrició al Gremi d’Herbolaris de Catalunya
 • Llicenciada en Filologia catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona
 • Curs de “Flors de Bach (nivell 1 i 2)” a l’Institut de Shiatsu de Barcelona
 • Seminari de “Terapeutica floral: la histeria i neurosis” impartit per Claudia Stern a l’Instituto Superior de Medicinas Tradicionales (ISMET)
 • “Taller d’habilitats assertives i de tècniques d’enfrontament de l’estrès” a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Segueix-me a les meves xarxes socials

Lectures conscients

Per si tens ganes de seguir fent conscient l’inconscient…
PROFESSIONS REPARADORES

PROFESSIONS REPARADORES

Què s'amaga darrere de la nostra professió? Moltes vegades, a través de les professions, sense adonar-nos-en, estem reparant un programa heretat dels nostres ancestres.En quantes famílies es dóna la tradició d'advocats, metges, mestres...? L'avi, el pare, el fill, amb...

EMOCIONS CONEGUDES, LA CLAU DEL CANVI

EMOCIONS CONEGUDES, LA CLAU DEL CANVI

Som éssers únics, cadascun de nosaltres. Irrepetibles. Cossos d'informació, amb les nostres percepcions. I solament nosaltres estem capacitats per saber què ens passa. Podem compartir les nostres vivències i emocions, però ningú serà capaç d'experimentar el que...

OBESITAT I SOBREPÈS: REFLEXIONS DE PES

OBESITAT I SOBREPÈS: REFLEXIONS DE PES

Després de les vacances, dels excesos i desequilibris en el menjar tan generalitzats, tots tenim bons propòsits per reestablir rutines més saludables. Potser un dels més habituals sigui: "faré dieta". És evident que seguir una dieta equilibrada és molt important per...

Eva Camarena⁠

Biodescodificació i Arbre Genealògic

Parlem?

Tel./WhatsApp 662 177 811
info@evacamarena.com

Edifici NEC, despatx 108,

Ctra de Ribes, 4, Corró d’Avall

Les Franqueses del Vallès (Barcelona)