Política de contractació

Inici / Política de contractació

iDADES DEL COMERÇ

Responsable: Eva Camarena

Adreça: Marata (Les Franqueses del Vallès), Barcelona, España

Correu electrònic: info@evacamarena.com

 

SERVEIS QUE ES PODEN COMUNICAR A LA PÀGINA WEB

Sessions de psicologia individual i/o teràpia de parella (individuals o en packs): les sessions presencials i en línia s’han de pagar amb antelació per confirmar la reserva de dia i hora per a la visita.

Tres tipus de cursos en funció de les necessitats i els interessos del client, amb accés durant un any des de la data de compra. Hi ha l’opció de comprar conjuntament amb un pack de sessions d’aprofundiment que tindran validesa d’un any des de la data de compra del curs. Tots es realitzen en modalitat en línia mitjançant la plataforma Learnpress.

Pack de sessions d’aprofundiment per complementar els cursos: es poden programar dins del període d’un any des de la compra del curs al qual aniran vinculats. No es poden fer servir sense haver-hi un curs actiu. El format de les sessions sempre serà en línia.

Consulta ràpida per correu electrònic mitjançant un formulari: destinada a resoldre dubtes i consultes concretes mitjançant l´enviament d´un formulari. El pagament d’aquest servei donarà dret a 1 descompte de 15€ per persona física a qualsevol altre servei, excepte un nou servei de Consulta ràpida.

Accions a mida: ofereix la possibilitat de dissenyar intervencions o productes a mida, en funció de les necessitats del client. El preu es pactarà mitjançant un pressupost que serà acceptat per escrit, un contracte amb el detall del servei i el mètode de pagament acordat per les parts.

En aquesta pàgina web no es poden adquirir productes físics.

No hi ha cap possibilitat d’enviaments.

 

PROCEDIMENT DE COMPRA

Per realitzar les compres has de dirigir-te a la pàgina Botiga. Allá trobaràs enllaços dels diferents serveis que pots contractar.

Hauràs de triar entre els mètodes de pagament disponibles.

 

MÈTODES DE PAGAMENT DISPONIBLES

A la botiga pots triar entre aquests mètodes de pagament:

Targeta de crèdit:  L’operació es realitza a través de la passarel·la de pagament segur Stripe. 

Paypal. L’operació es realitza a través de la passarel·la de pagament segur de PayPal

Bizum o Transferència bancària:  quan acabis el procés de compra i seleccionis transferència bancària com a mètode de pagament, rebràs un correu amb les indicacions per fer l’ingrés bancari. M’hauràs d’enviar el justificant al correu info@evacamarena.com

 

CANCEL·LACIONS / DEVOLUCIONS

Podràs cancel·lar la teva compra sempre que no hagi estat tramitada fins fer el pagament.

Si l’estat de la teva comanda és “Completat”, ja no la podràs cancel·lar.

Els productes o serveis que pots adquirir a través del web són productes descarregables i/o personalitzats, per la qual cosa no procedeix el dret a desistiment reconeguda per la normativa de consumidors i usuaris. L’usuari que adquireix el producte o servei coneix aquesta circumstància i l’accepta en el moment de fer la compra corresponent, assenyalant la casella de confirmació que cal acceptar prèviament a efectuar el pagament.

En el cas de les sessions de consulta individual i/o passejades terapèutiques , la reserva de dia i hora per fer-les quedarà confirmada amb el pagament. En cas que s’hagués de cancel·lar o modificar una visita, no es tornaran els diners.

Si us aviseu per escrit amb un mínim de 24 hores d’antelació a la visita acordada, podreu guardar l’import ja abonat per a properes sessions o canviar el dia i hora de visita.

Actualitzat: Març 2022

Contacte

Eva Camarena

WhatsApp/Tel. 662 177 811
evacamarenasanjuan@gmail.com

Marata (Les Franqueses del Vallès)
Barcelona, Espanya

Envia’m un missatge

Et respondré tan aviat com pugui.

9 + 2 =