Cursos i tallers

Inici / Serveis / Cursos i tallers

M’encanten les trobades grupals!

Per a mi és un plaer poder compartir els aprenentatges que he anat fent al llarg dels anys tant en la meva vida professional com personal.

En els meus cursos i tallers t’ho explico tot! El que m’ha servit a mi, al meu entorn i a les meves clientes per poder viure d’una manera més conscient i saludable.

T’ajudo a prendre consciència de tot allò que t’impedeix viure la vida que vols. T’acompanyo a travessar les pors que t’estan impedint allò que més desitges. Mitjançant exercicis pràctics i meditacions, podràs sentir el teu cos i posar el focus en tu.

T’ofereixo la possibilitat de tenir una altra percepció de la teva realitat i que et permetis deixar de banda l’esforç, el judici, la queixa, la culpa i el sofriment.

A partir d’aquest canvi de consciència, l’objectiu és que connectis amb tot el teu potencial i creïs la realitat que vols viure, lliure de condicionants del passat.

Si et dediques un espai i un temps, tens l’oportunitat de sanar ferides obertes.

T’hi apuntes?

Cursos i tallers

M’encanten les trobades grupals!

Per a mi és un plaer poder compartir els aprenentatges que he anat fent al llarg dels anys tant en la meva vida professional com personal.

En els meus cursos i tallers t’ho explico tot! El que m’ha servit a mi, al meu entorn i a les meves clientes per poder viure d’una manera més conscient i saludable.

T’ajudo a prendre consciència de tot allò que t’impedeix viure la vida que vols. T’acompanyo a travessar les pors que t’estan impedint allò que més desitges. Mitjançant exercicis pràctics i meditacions, podràs sentir el teu cos i posar el focus en tu.

T’ofereixo la possibilitat de tenir una altra percepció de la teva realitat i et permetis deixar de banda l’esforç, el judici, la queixa, la culpa i el sofriment.

A partir d’aquest canvi de consciència, l’objectiu és que connectis amb tot el teu potencial i creïs la realitat que vols viure, lliure de condicionants del passat.

Si et dediques un espai i un temps, tens l’oportunitat de sanar ferides obertes.

T’hi apuntes?

?

Taller “L’insomni i jo”

Taller

“L’insomni i jo”

Vas cansada tot el dia?
Estàs tipa de tenir pensaments repetitius?
Vols dormir una nit sencera?

  Aquest taller és per a tu:

  • Si et costa adormir-te o et despertes durant la nit.
  • Si ja no saps què fer per poder descansar.
  • Si has provat molts remeis sense resultat satisfactori.
  • Si no pots aturar els pensaments repetitius.
  • Si sents que l’insomni t’està impedint viure la vida que vols.

  Amb aquest taller t’ofereixo l’oportunitat d’un canvi.

  Et ve de gust?

  “Estoy encantada, pues llevo toda la semana durmiendo genial, y si me he despertado a mitad de la noche, me he vuelto a concentrar en la respiración y me he quedado dormida otra vez a los 5 minutos… Así que solo puedo decirte gracias y mil gracias.”
  Beatriz

  Taller “La migranya i jo”

  Dolor, foscor, soledat, cansament, impotència…
  És així, oi?
  Fa temps que pateixes migranyes?
  Sents que la migranya t’està impedint viure la vida que vols?
  T’agradaria recuperar el teu benestar?

  Doncs, t’ofereixo l’oportunitat d’un canvi. Hi estàs disposada?

  He creat especialment per a tu: “LA MIGRANYA I JO”.

  Et compartiré reflexions i exercicis que t’ajudaran a prendre consciència perquè puguis canviar la teva percepció.

  Com em va dir una clienta després d’una primera consulta:

  “Les teves paraules no deixen de ressonar dins meu… I no deixo de veure i veure canvis… M’has donat unes ulleres noves!”

  No tinc paraules per descriure el que sento quan escolto els teus àudios. No tinc migranya, però sí mal de cap en moments d’ansietat i estrès. No gestiono bé les meves emocions. Em tanco a casa i no vull saber res de ningú…
  En aquest taller estic aprenent a viure en positiu. He de treballar molt l’autoestima, però cada frase que dius em fa reflexionar molt i m’ajuda.
  Moltes gràcies per aquest taller, se m’ha fet molt curt. La teva veu transmet molta pau.” Isabel

  T’interessa algun d’aquests tallers?

  Taller “El meu arbre i jo”

  UN TALLER SOBRE EL TRANSGENERACIONAL.

  Una aproximació a l’arbre genealògic.⁠

  Si t’apuntes al taller EL MEU ARBRE I JO:

  • Descobriràs què amaga el teu arbre genealògic.⁠
  • Entendràs quin sentit té la situació que estàs vivint.⁠
  • Seràs conscient dels programes inconscients que has heretat del teu clan familiar.⁠
  • Et permetràs una altra percepció de la teva realitat.⁠
  • Tindràs l’oportunitat de deixar de repetir situacions i començar a viure la vida que vols.⁠

  Conèixer el Transgeneracional ha canviat la meva vida, ⁠espero que també canviï la teva!⁠

  “Un taller molt interessant com a iniciació a l’arbre i a obrir la ment a altres possibilitats per gestionar i tenir perspectiva de les meves circumstàncies. I si, de vegades la informació és subtil i difícil d’interpretar, crec que perquè som molt mentals… però anem despertant la consciència. Gràcies, Eva”
  Elsa

  Preguntes?

  Si teniu qualsevol dubte o pregunta sobre els tallers i cursos o sobre les consultes, envieu-me un WhatsApp al número 662 177 811 o un missatge a través d’aquest formulari.
  Et respondré ben aviat.

  Envia’m un missatge

  Et respondré tan aviat com pugui.

  New Field

  15 + 2 =

  Protecció de dades

  T’informo que les teves dades seran gestionades per l’Eva Camarena, responsable d’aquesta web, per resoldre les qüestions plantejades en aquest formulari de contacte sota el teu consentiment. Les teves dades quedaran allotjades a la meva plataforma de hosting SiteGround. Tens el dret d’accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades en qualsevol moment enviant un correu a info@evacamarena.com

  Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA, amb la Política de privacitat de Google i amb aquests Termes de servei de Google.  Per a més informació pots consultar la meva pàgina de Política de privacitat.

  Eva Camarena⁠

  Biodescodificació i Arbre Genealògic

  Parlem?

  Tel./WhatsApp 662 177 811
  info@evacamarena.com

  Edifici NEC, despatx 108,

  Ctra de Ribes, 4, Corró d’Avall 

  Les Franqueses del Vallès (Barcelona)