Cursos i tallers

Inici / Serveis / Cursos i tallers

M’encanten les trobades grupals!

Per a mi és un plaer poder compartir els aprenentatges que he anat fent al llarg dels anys tant en la meva vida professional com personal.

En els meus cursos i tallers t’ho explico tot! El que m’ha servit a mi, al meu entorn i a les meves clientes per poder viure d’una manera més conscient i saludable.

T’ajudo a prendre consciència de tot allò que t’impedeix viure la vida que vols. T’acompanyo a travessar les pors que t’estan impedint allò que més desitges. Mitjançant exercicis pràctics i meditacions, podràs sentir el teu cos i posar el focus en tu.

T’ofereixo la possibilitat de tenir una altra percepció de la teva realitat i que et permetis deixar de banda l’esforç, el judici, la queixa, la culpa i el sofriment.

A partir d’aquest canvi de consciència, l’objectiu és que connectis amb tot el teu potencial i creïs la realitat que vols viure, lliure de condicionants del passat.

Si et dediques un espai i un temps, tens l’oportunitat de sanar ferides obertes.

T’hi apuntes?

Cursos i tallers

M’encanten les trobades grupals!

Per a mi és un plaer poder compartir els aprenentatges que he anat fent al llarg dels anys tant en la meva vida professional com personal.

En els meus cursos i tallers t’ho explico tot! El que m’ha servit a mi, al meu entorn i a les meves clientes per poder viure d’una manera més conscient i saludable.

T’ajudo a prendre consciència de tot allò que t’impedeix viure la vida que vols. T’acompanyo a travessar les pors que t’estan impedint allò que més desitges. Mitjançant exercicis pràctics i meditacions, podràs sentir el teu cos i posar el focus en tu.

T’ofereixo la possibilitat de tenir una altra percepció de la teva realitat i et permetis deixar de banda l’esforç, el judici, la queixa, la culpa i el sofriment.

A partir d’aquest canvi de consciència, l’objectiu és que connectis amb tot el teu potencial i creïs la realitat que vols viure, lliure de condicionants del passat.

Si et dediques un espai i un temps, tens l’oportunitat de sanar ferides obertes.

T’hi apuntes?

?

Taller “L’insomni i jo”

Taller

“L’insomni i jo”

Vas cansada tot el dia?
Estàs tipa de tenir pensaments repetitius?
Vols dormir una nit sencera?

Durant el taller, rebràs informació que et permetrà:

 • Entendre per què l’insomni és present a la teva vida.
 • Ser conscient de tot el que l’insomni té a veure amb tu.
 • Canviar el teu focus d’atenció.
 • Descobrir les possibles causes del teu insomni.
 • Recuperar el teu benestar.

Aquest taller és per a tu:

 • Si et costa adormir-te o et despertes durant la nit.
 • Si ja no saps què fer per poder descansar.
 • Si has provat molts remeis sense resultat satisfactori.
 • Si no pots aturar els pensaments repetitius.
 • Si sents que l’insomni t’està impedint viure la vida que vols.

Amb aquest taller t’ofereixo l’oportunitat d’un canvi.

Et ve de gust?

Testimonis del taller “L’insomni i jo”

Vols saber què n’opinen?

“El taller de l’insomni m’ha descobert coses que ni sabia perquè està ple d’informació del nostre dia a dia que vivim però no en som conscients. Quan ho fem conscient, s’acaba l’insomni. És una experiència molt gratificant”
Montse

“Moltes gràcies, Eva, per ajudar-nos a fer quelcom tan necessari com és posar llum en aquells racons inconscients. I gràcies per la teva generositat! També gràcies a totes per ser-hi, perquè quan se sumen consciències tot flueix millor!”
Emma

“Moltes gràcies, Eva. Ha estat molt interessant. Sembla mentida però el fet d’escriure les coses fa que les vegis més clares… i amb el teu acompanyament acabes de fer consciència. Ara, a treballar tot el que ens has ensenyat i a dormir com una soca…”
Marta

“Estoy encantada, pues llevo toda la semana durmiendo genial, y si me he despertado a mitad de la noche, me he vuelto a concentrar en la respiración y me he quedado dormida otra vez a los 5 minutos… Así que solo puedo decirte gracias y mil gracias.”
Beatriz

T’interessa algun d’aquests tallers?

Taller “El meu arbre i jo”

UN TALLER SOBRE EL TRANSGENERACIONAL.

Una aproximació a l’arbre genealògic.⁠

Si t’apuntes al taller EL MEU ARBRE I JO:

 • Descobriràs què amaga el teu arbre genealògic.⁠
 • Entendràs quin sentit té la situació que estàs vivint.⁠
 • Seràs conscient dels programes inconscients que has heretat del teu clan familiar.⁠
 • Et permetràs una altra percepció de la teva realitat.⁠
 • Tindràs l’oportunitat de deixar de repetir situacions i començar a viure la vida que vols.⁠

Conèixer el Transgeneracional ha canviat la meva vida, ⁠espero que també canviï la teva!⁠

Testimonis del taller “El meu arbre i jo”

Vols saber què n’opinen?

“Un taller molt interessant com a iniciació a l’arbre i a obrir la ment a altres possibilitats per gestionar i tenir perspectiva de les meves circumstàncies. I si, de vegades la informació és subtil i difícil d’interpretar, crec que perquè som molt mentals… però anem despertant la consciència. Gràcies, Eva”
Elsa

“M’ha semblat un taller molt ben conduït. M’he sentit molt còmode i m’ha permès començar a explorar el meu arbre i a entendre l’arrel de determinades situacions, vivències i patrons. Gràcies!”
Alexandra

“Hola! Per a mi ha estat una sorpresa aquests descobriments que he anat fent. Jo no havia tingut contacte amb arbres genealògics, i aquest taller m’ha obert una altra visió dels meus problemes, que vaig arrossegant des de fa força temps. Molt interessant i curiós. Encara que, de vegades, difícil d’interpretar. Moltes gràcies, Eva”
Montse

“Moltes gràcies, Eva. M’ha agradat molt; molt interessant i profitós. Se m’han encès moltes llumetes i començo a entendre’m amb afecte i continuaré explorant aquest fil. Moltes gràcies per la llum.”
Silvia

T’interessa algun d’aquests tallers?

Taller “La migranya i jo”

Dolor, foscor, soledat, cansament, impotència…
És així, oi?
Fa temps que pateixes migranyes?
Sents que la migranya t’està impedint viure la vida que vols?
T’agradaria recuperar el teu benestar?

Doncs, t’ofereixo l’oportunitat d’un canvi. Hi estàs disposada?

He creat especialment per a tu: “LA MIGRANYA I JO”

Durant el taller, rebràs cada dia eines molt interessants en forma de textos i àudios que et permetran:

 • Entendre per què la MIGRANYA és present a la teva vida.
 • Ser conscient de tot el que la MIGRANYA té a veure amb tu.
 • Canviar el teu focus d’atenció.
 • Descobrir els patrons heretats relacionats amb la MIGRANYA.
 • Recuperar el teu benestar.

Et compartiré reflexions i exercicis que t’ajudaran a prendre consciència perquè puguis canviar la teva percepció.

Com em va dir una clienta després d’una primera consulta:

“Les teves paraules no deixen de ressonar dins meu… I no deixo de veure i veure canvis… M’has donat unes ulleres noves!”

Testimonis del taller “la migranya i jo”

Vols saber què n’opinen?

“Algunes paraules, reflexions m’han arribat moltíssim, altres potser no tant. Entenc que no m’haig d’identificar amb tot. Després d’aquest curs intensiu em quedo amb 3 coses: tot allò après i que haig de desaprendre, la funció de la migranya: donar un espai que no ens permetem i introduir canvis.
Gràcies, moltes gràcies. Aquest curs remou, a cadascú a nivells diferents, però és un punt d’inflexió.” Leticia

“Tenim la sort que en el camí de cadascú ens anem creuant amb persones i circumstàncies que ens hi aporten llum o que ens ajuden a redreçar-lo. Ens recorda que el lloc de poder de les nostres vides és a dins nostre mateix. Moltes gràcies, Eva, per haver-nos fet aquest regal!” Blanca

“No tinc paraules per descriure el que sento quan escolto els teus àudios. No tinc migranya, però sí mal de cap en moments d’ansietat i estrès. No gestiono bé les meves emocions. Em tanco a casa i no vull saber res de ningú…
En aquest taller estic aprenent a viure en positiu. He de treballar molt l’autoestima, però cada frase que dius em fa reflexionar molt i m’ajuda.
Moltes gràcies per aquest taller, se m’ha fet molt curt. La teva veu transmet molta pau.” Isabel

Contacte

Eva Camarena

WhatsApp/Tel. 662 177 811
evacamarenasanjuan@gmail.com

Marata (Les Franqueses del Vallès)
Barcelona, Espanya

Envia’m un missatge

Et respondré tan aviat com pugui.

15 + 8 =