Seleccionar página

Partint de la base que tot conflicte o malaltia té un origen mental, t’ajudo a viure una vida més sana i lliure a través d’un canvi de mentalitat. Poso al teu abast diferents metodologies i eines: estudi del transgeneracional (arbre genealògic), estudi del projecte sentit, meditació, visualització creativa… que possibiliten un canvi de pensaments, de creences, d’emocions i d’accions, el qual es tradueix en una millora de l’estat de salut mental, emocional i física. 


Consulta privada
A partir d’un símptoma, malaltia o conflicte, podem revisar el teu arbre genealògic i el projecte sentit perquè puguis entendre la teva història i prenguis consciència de les creences limitants que t’han portat a viure la realitat que estàs vivint.

A partir d’aquesta presa de consciència, pots deixar de banda aquestes creences que no t’han portat on tu volies i pots obrir la ment al fet que una nova realitat és possible. En aquest moment t’empoderes i et reponsabilitzes de la vida que vols viure i t’ofereixo les eines perquè la puguis materialitzar.


Cursos i tallers
Mitjançant tècniques de relaxació, incorporació de recursos (valors), atenció a la relació paraula-pensament…, connectem amb el nostre inconscient i aprenem a gestionar emocions, canviar creences…, per tal d’aconseguir una nova percepció de la nostra realitat, per poder-la viure sense esforç, dolor, sofriment o judici. 

A partir d’aquest canvi de consciència, ens enfoquem en el nostre potencial («JO SOC») i, amb constància i una decisió ben ferma, ens dediquem a crear la realitat que volem viure, lliure de condicionants del passat.

Transgeneracional i Projecte Sentit: presa de consciència de la nostra herència emocional.

Visualització creativa (segons la metodologia del neurocientífic Joe Dispenza i ensenyaments de Neville Goddard).


Assessorament
Suport en la gestió d’emocions i resolució de conflictes en contextos amb infants, laborals, de parella, addiccions, depressió, dolor, falta de motivació… sigui a partir de xerrades en centres de salut, centres educatius, associacions, empreses…, així com directament amb les persones afectades o els professionals al càrrec (terapeutes, educadors, infermers, metges…).

Articles similars

PROFESSIONS REPARADORES

PROFESSIONS REPARADORES

Què s'amaga darrere de la nostra professió? Moltes vegades, a través de les professions, sense adonar-nos-en, estem reparant un programa heretat dels nostres ancestres.En quantes famílies es dóna la tradició d'advocats, metges, mestres...? L'avi, el pare, el fill, amb...

EMOCIONS CONEGUDES, LA CLAU DEL CANVI

EMOCIONS CONEGUDES, LA CLAU DEL CANVI

Som éssers únics, cadascun de nosaltres. Irrepetibles. Cossos d'informació, amb les nostres percepcions. I solament nosaltres estem capacitats per saber què ens passa. Podem compartir les nostres vivències i emocions, però ningú serà capaç d'experimentar el que...

OBESITAT I SOBREPÈS: REFLEXIONS DE PES

OBESITAT I SOBREPÈS: REFLEXIONS DE PES

Després de les vacances, dels excesos i desequilibris en el menjar tan generalitzats, tots tenim bons propòsits per reestablir rutines més saludables. Potser un dels més habituals sigui: "faré dieta". És evident que seguir una dieta equilibrada és molt important per...