Especialista en salut emocional

Gestió d'emocions i creences / Sentit biològic de malalties i conflictes / Estudi de l'arbre genealògic

TALLER DE TRANSGENERACIONAL: DISSENYA EL TEU ARBRE GENEALÒGIC


Aquest taller està adreçat a totes aquelles persones que vulgueu aprofundir en el coneixement de la vostra història transgeneracional per entendre la vida que esteu vivint:

  • conflictes de parella, familiars;
  • fills, embaràs, concepció;
  • feina, professió;
  • problemes de diners, herències;
  • addiccions;
  • símptomes, malalties...

En aquest taller de transgeneracional, cada participant dissenyarà el seu arbre genealògic a partir dels noms, dates naixement i mort, malalties, conflictes de parella, accidents, fets destacats, celebracions, aniversaris, morts prematures, avortaments, accidents, problemes de diners, herències, professions... dels integrants del seu clan.


Tindreu l'oportunitat de prendre consciència de com tot el que han viscut els vostres ancestres influeix en la vostra història personal. Podreu entendre quin sentit té la vostra vida en relació amb el vostre transgeneracional i ser conscients dels programes que el clan us transmet, i així tenir la possibilitat de poder viure la vida d'una altra manera.La presa de consciència és el primer pas per al canvi, per poder sanar i viure la vida que vols viure.Dia: dissabte 7 de maig de 2016

Hora: de 10.30h a 13.30h
Adreça: plaça Joan Alsina, 11, 1-F (Cardedeu, Barcelona)
Preu: 25€

Si vols compartir aquesta experiència, truca'm al 662 177 811 o envia'm un correu a evacamarenasanjuan@gmail.com