Transgeneracional / Biodescodificació / Visualització creativa

T'ajudo a viure una vida més sana i lliure a través d'un canvi de mentalitat mitjançant l'estudi de l'arbre genealògic, la biodescodificació i la visualització creativa.Partint de la base que tot conflicte o malaltia té un origen mental, t'ajudo a viure una vida més sana i lliure a través d'un canvi de mentalitat. Poso al teu abast diferents metodologies i eines: estudi del transgeneracional (arbre genealògic), estudi del projecte sentit, meditació, visualització creativa... que possibiliten un canvi de pensaments, de creences, d'emocions i d'accions, el qual es tradueix en una millora de l'estat de salut mental, emocional i física. 


Consulta privada
A partir d'un símptoma, malaltia o conflicte, podem revisar el teu arbre genealògic i el projecte sentit perquè puguis entendre la teva història i prenguis consciència de les creences limitants que t'han portat a viure la realitat que estàs vivint.

A partir d'aquesta presa de consciència, pots deixar de banda aquestes creences que no t'han portat on tu volies i pots obrir la ment al fet que una nova realitat és possible. En aquest moment t'empoderes i et reponsabilitzes de la vida que vols viure i t'ofereixo les eines perquè la puguis materialitzar.


Cursos i tallers
Mitjançant tècniques de relaxació, incorporació de recursos (valors), atenció a la relació paraula-pensament..., connectem amb el nostre inconscient i aprenem a gestionar emocions, canviar creences…, per tal d'aconseguir una nova percepció de la nostra realitat, per poder-la viure sense esforç, dolor, sofriment o judici. 

A partir d'aquest canvi de consciència, ens enfoquem en el nostre potencial ("JO SOC") i, amb constància i una decisió ben ferma, ens dediquem a crear la realitat que volem viure, lliure de condicionants del passat.

Transgeneracional i Projecte Sentit: presa de consciència de la nostra herència emocional.

Visualització creativa (segons la metodologia del neurocientífic Joe Dispenza i ensenyaments de Neville Goddard).


Assessorament
Suport en la gestió d'emocions i resolució de conflictes en contextos amb infants, laborals, de parella, addiccions, depressió, dolor, falta de motivació... sigui a partir de xerrades en centres de salut, centres educatius, associacions, empreses..., així com directament amb les persones afectades o els professionals al càrrec (terapeutes, educadors, infermers, metges...).