Transgeneracional / Biodescodificació / Visualització creativa

T'ajudo a viure una vida més sana i lliure a través d'un canvi de mentalitat mitjançant l'estudi de l'arbre genealògic, la biodescodificació i la visualització creativa.

EL PODER DE L'OLFACTE

Si heu tingut ocasió de visitar el Basar de les Espècies d'Istanbul o qualsevol mercat d'algun país àrab, solament heu de tancar els ulls i segur que torna a la vostra memòria aquesta mescla d'aromes tan característica.

Com és possible recordar una olor?

La resposta és simple. Per al nostre inconscient no existeix el temps. Aquesta imatge que veiem en tancar els ulls, ens transporta al moment, a la situació viscuda no importa quan. Per a nosaltres aquesta situació torna a ser present. I amb ella tornen a nosaltres totes les sensacions viscudes (olors, sons, llum, emocions...).
Com funciona el sentit de l'olfacte?

Les cèl·lules especialitzades que hi ha a la cavitat nasal reben els estímuls procedents de les partícules odoríferes transportades per l'aire, els nervis olfactoris transmeten els estímuls al cervell, on els senyals passen al llarg del tracte olfactori cap a diverses zones del cervell, i les cèl·lules nervioses dels lòbuls temporals interpreten els estímuls.

Les diferents olors actuen provocant efectes profunds en el nostre comportament, estat d'ànim i funcionament del cos. Associem les olors a emocions, ja que l'olfacte està connectat amb el sistema límbic, que relaciona memòria i emocions. Cada vegada que percebem una olor, revivim la sensació que ens va produir la primera vegada. Sobretot recordem aquelles olors que més ens van impactar. Ja sigui per a bé (aromes que ens agraden): aquesta olor de les llenties de l'àvia que ens fan reviure la infància, l'olor d'un bebè, el perfum de la persona que estimem, l'olor d'herba mullada després de la pluja, el cafè acabat de fer... O per a mal (aromes que ens desagraden o fins i tot davant els quals reaccionem amb rebuig, ja que les percebem com un perill, com en el cas de les al·lèrgies): olor d'humitat, gramínees a la primavera, perfums... 

Quan algú reacciona amb rebuig davant una olor, relacionem aquesta reacció amb una emoció reprimida, que el nostre organisme s'encarrega d'expressar en forma de símptoma (al·lèrgia, rinitis...). Per poder desbloquejar aquesta emoció oculta que la persona no es va permetre expressar en aquell moment, portem el client a aquesta situació per permetre-li que l'expressi i així el seu inconscient pugui alliberar aquesta relació entre olor i emoció.

Els símptomes són oportunitats per prendre consciència que limitem les nostres percepcions.

Dóna't permís per alliberar i així poder gaudir de les aromes que et brinda la vida.