Transgeneracional / Biodescodificació / Visualització creativa

T'ajudo a viure una vida més sana i lliure a través d'un canvi de mentalitat mitjançant l'estudi de l'arbre genealògic, la biodescodificació i la visualització creativa.

CARACTERÍSTIQUES DE L'INCONSCIENT

Tenint en compte que un 95% dels nostres actes són inconscients, en tota primera consulta, abans de començar a tractar un símptoma o un conflicte a partir del Projecte Sentit i del Transgeneracional, com a acompanyants en processos de salut, ens interessa informar el nostre client sobre quin és el comportament de l'inconscient perquè pugui entendre com funciona. 

Característiques de l'inconscient:

L'ALTRE NO EXISTEIX

Per a l'inconscient l'altre no existeix, tot sóc jo. L'altre és aquí per mostrar-me la meva ombra. A la meva vida apareixen persones que em mostren aquelles parts de mi en conflicte, i em donen l'oportunitat de veure en ells, com en un mirall, les meves qüestions no resoltes. Projectem en els altres les nostres necessitats. Això ens permet entendre els conflictes per identificació i per projecció. Però no serveix de res parlar dels altres com a font dels nostres conflictes (pràctica molt estesa), sinó com a reflex de nosaltres mateixos.  

Per exemple: Imagineu que m'incomoda l'actitud d'un conegut perquè sempre vol tenir la raó i el considero prepotent. No serveix de res que el critiqui per aquest motiu, ni que intenti canviar-lo, perquè potser ell ja se sent bé actuant així, potser la seva manera de fer no li és conflictiva. En aquest cas, el que he de revisar és què suscita en mi aquesta actitud. Per què em molesta que vulgui tenir raó? Què hi ha de prepotència en les meves accions? Potser cerco reconeixement?... Aquestes reflexions em portaran a l'origen del meu conflicte i així tinc la possibilitat de poder transformar la informació que té el meu inconscient. En el moment que jo incorpori aquesta nova informació, aquesta actitud prepotent ja no afectarà més el meu estat d'ànim o senzillament aquest conegut desapareixerà de la meva vida perquè ja m'haurà mostrat la part de la meva ombra que havia de veure la llum.


EL TEMPS NO EXISTEIX

Per a l'inconscient tot succeeix en present. La nostra part conscient percep la temporalitat (present, passat, futur; dia, nit...; però per a l'inconscient tot passa en aquest mateix moment. Gràcies a aquesta atemporalitat de l'inconscient, en tot moment podem accedir a qualsevol experiència enregistrada en el nostre inconscient per transformar-la, sigui a través d'actes de consciència espontanis o mitjançant relaxacions molt profundes. 


LA IL·LUSIÓ NO EXISTEIX. TOT ÉS REAL 

L'inconscient no distingeix entre el que passa en realitat i el que creu o imagina que passa. Real, imaginari i simbòlic per a l'inconscient és el mateix. 

Un exemple clar el tenim quan mirem una pel·lícula i plorem; no és real, però la vivim com si ho fos. 

Què passa si IMAGINES que tens un tros de llimona a la boca?


ÉS INNOCENT

L'inconscient és innocent perquè no jutja. El seu objectiu és sobreviure. És la nostra ment, la nostra cultura, les nostres creences... les que decideixen si una cosa està bé o malament; mai el nostre inconscient. Veiem que el que està bé per a una cultura está malament per a una altra. El bé i el mal depenen de les nostres creences, dels nostres programes. I som nosaltres els qui hem de decidir si volem canviar aquestes creences, ja que moltes vegades ens limiten poder viure la vida tal com volem.