Transgeneracional / Biodescodificació / Visualització creativa

T'ajudo a viure una vida més sana i lliure a través d'un canvi de mentalitat mitjançant l'estudi de l'arbre genealògic, la biodescodificació i la visualització creativa.

PARLANT DE LES PARAULES

Parlant de les paraules, em ve de gust tornar a llegir Las palabras andantes d'Eduardo Galeano. Uns textos plens de paraules, fantasia, somnis, desitjos, històries... Una joia per somiar despert, ple de "finestres" per poder tenir una altra visió de la vida... Amb unes il·lustracions de J. Borges, que ens permeten anar més enllà de les paraules, i submergir-nos en un món màgic...

Galeano ens parla de les paraules, la memòria, la música, la mort, l'art, la dona, la ciutat, l'arribada, la partida, la mar, el cos, l'herència, la por, la utopia... Aquestes paraules errants que ens parlen de la nostra vida...


Aquí us en deixo un fragment perquè pugueu gaudir-ne...

                          Ventana sobre la palabra (IV)

 "Magda Lemonnier recorta palabras de los diarios, palabras de todos los tamaños, y las guarda en cajas. En caja roja guarda las palabras furiosas. En caja verde, las palabras amantes. En caja azul, las neutrales. En caja amarilla, las tristes. Y en caja transparente guarda las palabras que tienen magia.


      A veces, ella abre las cajas y las pone boca abajo sobre la mesa, para que las palabras se mezclen como quieran. Entonces, las palabras le cuentan lo que ocurre y le anuncian lo que ocurrirá."