Transgeneracional / Biodescodificació / Visualització creativa

T'ajudo a viure una vida més sana i lliure a través d'un canvi de mentalitat mitjançant l'estudi de l'arbre genealògic, la biodescodificació i la visualització creativa.

MOMENTS MÀGICS, ELS INNOCENTS

Una de les frases que més sento aquests dies pel carrer és "si no fos pels nens, que tenen tanta il·lusió..., aquestes festes no serien el mateix". Per a ells, el Pare Noel, els Reis d'Orient, el Tió... els obre les portes a un món màgic i, gràcies a ells, per uns dies, nosaltres també podem viure aquests moments com un regal. Beneïda innocència!

La innocència ens dóna llibertat. Quan no hi ha experiència prèvia, ni límits, ni dubtes, ni temor, i hi ha confiança, il·lusió i curiositat: TOT ÉS POSSIBLE. 

Com a acompanyant en processos de salut, hi ha dos moments en tot el procés d'acompanyament que per a mi són màgics. 

El primer és quan la persona, a través d'una carta, d'una trucada telefònica, d'una conversa..., rep una informació nova sobre els seus ancestres: aquestes dates que faltaven per completar l'arbre genealògic, aquest secret tan ben guardat... És un moment d'il·lusió per descobrir: un moment d'INNOCÈNCIA. De fet, la persona no sap on aquesta informació la portarà, però sap que té un gran regal entre les mans. Immediatament poden aflorar les pors, els dubtes..., però aquest instant és especial, hi ha consciència de connexió.

El segon és quan, amb l'estudi del Transgeneracional, la persona fa consciència d'estar reparant en la seva vida el programa d'algun dels seus ancestres. No em refereixo al moment que entén el que està vivint (amb la ment), sinó que em refereixo a aquest instant màgic que sent (amb el cor) aquesta emoció reprimida que no és seva. La cara que posa és la mateixa que la d'un nen el dia de Reis. 

Em sento afortunada de poder compartir aquest rostre il·luminat i la pau que emana. 

SÓN ELS MOMENTS MÀGICS ELS QUE DONEN SENTIT A LA VIDA.